• 2017.10.11 9:00Rejestracja uczestników

  • 2017.10.11 9:00-10:00Networking

  • 2017.10.11 9:30-10:00Kuszenie od pierwszego wejrzenia, czyli jak stworzyć nowoczesne menu, które zmaksymalizuje sprzedaż w Twojej restauracji.

    Anna Dębska
  • 2017.10.11 10:00-10:35Modne diety a wyzwania dzisiejszego szefa kuchni.

    Agnieszka Piskała
  • 2017.10.11 10:40-11:25Trendy społeczne a gastronomia. W jaki sposób przygotować się na nadchodzące zmiany społeczne i rynkowe?

    Prezentacja raportu Rynek Gastronomiczny w Polsce - Brog Marketing; debata: Witold Iwański, Jarosław Uściński, Michał Molenda, Karol Lisiński; moderator Agnieszka Huszczyńska
  • 2017.10.11 11:30-12:30Warsztaty produktowe

  • 2017.10.11 12:30-13:00 Jak negocjować skuteczniej - chwyty, tricki i techniki...

    Marek Skała
  • 2017.10.11 13:05-13:45Magazyn i koszty, czyli nie daj się zwariować na zapleczu kuchni. „Zasada Pareto”.

    Piotr Rogowski
  • 2017.10.11 13:45Wręczenie nagród w konkursie Hasztag Kongresu Szefów Kuchni 2017

  • 2017.10.11 13:50-14:50 Warsztaty produktowe

  • 2017.10.11 14:55-15:25Relacje pracownik – pracodawca. Co zrobić by w gastronomii działo się lepiej.

    Jarosław Walczyk, Rafał Wronka, Jakub Steuermark, Zbigniew Jasienowicz; Szymon Szlendak; Monika Kaznowska, moderator Agnieszka Huszczyńska
  • 2017.10.11 15:30-16:10 Twój zespół od kuchni. Jak zarządzić zespołem, aby ,,chciało im się chcieć’’?

    Agnieszka Czaplińska
  • 2017.10.11 16:15-17:00Wyprawy na krańce marzeń. Jak coś co wydawało się niemożliwe stało się możliwe.

    Marek Kamiński
  • 2017.10.11 11:30-12:30Warsztaty produktowe

    Stek na kamieniu z Lawy. Prowadzący Sajkiewicz Maciej. Stoisko: Steak Rock

    MINIMANIA - Mini Burgery Wołowe. Prowadzący Robert Koźmiński. Stoisko: Robvita

    Amerykańska Jakość i precyzja w wykorzystaniu profesjonalnych blenderów Vitamix w Kuchni. Prowadząca: Liliana Filipiak. Stoisko: SCM

    A la Folie - Przysmaki, które inspirują! Prowadzący: Krzysztof Ziółkowski. Stoisko: Délifrance,

    Kuvings Chef CS600 wyciskanie soków na zimno pysznie, zdrowo, szybko i bardzo wydajnie! Prowadzący: Robert Zimnoch, Barbara Polańczyk. Stoisko: Domowe Sanatorium

    Warsztaty z zakresu praktycznych możliwości blenderów kuchennych marki Hamilton Beach Commercial. Prowadzący: Bartłomiej Kołodziej, Michał Orynczak. Stoisko: Fine Dine

    Piece konwekcyjno- parowe Lainox Naboo– 5 wyzwań nowoczesnej kuchni. Prowadzący: Maciej Szadkowski. Stoisko: Hendi

    Moretti Forni, warsztaty Pizza Master - idealna focaccia. Prowadzący: Andrzej Pietrzyk. Stoisko: Hendi

    Dekonstrukcja szarlotki; Mus z czekolady i bryndzy z malinami pistacjowym ciastkiem i Miodulą oraz Panna cotta z orientalną śliwką i foie gras. Prowadzący: Paweł Salamon. Stoisko: Friesland

    TOP burgers & fries. Prowadzący: Marcin Budynek. Stoisko: Farm Frites, Lantmannen i Fanex

    Praktyczne wykorzystanie ceramicznego grilla KAMADO PROFLAME EXPERT w restauracji, grillowane, pieczenie, wędzenie. Prowadzący Vaidotas Rutkauskas. Stoisko: Monada (na zewnątrz Hali).

    Warsztaty herbaciane połączone z degustacją i pokazem parzenia herbaty, podczas których poruszone zostaną takie zagadnienia jak m.in. właściwe techniki parzenia, tajemnice ,,dobrej wody”, różnice w herbatach czarnych, białych, zielonych itp. Prowadzący: Menedżer Centrum Szkoleniowego Gourmet Foods, Michał Oszczyk. Stoisko: Gourmet Foods.,/p>

  • 2017.10.11 12:00-12:30 Warsztaty produktowe

    Tradycyjna metoda dojrzewania wołowiny na sucho w szafach DRY AGER. Prowadzący: Krzysztof Sawicki - Stoisko: Dry Ager
  • 2017.10.11 13:50-14:50 Warsztaty produktowe

    "Octim zaostrza apetyt". Prowadzący Patryk Dobrzelak. Stoisko: OCTIM

    MINIMANIA - Mini Burgery Wołowe. Prowadzący: Robert Koźmiński. Stoisko: Robvita

    Amerykańska Jakość i precyzja w wykorzystaniu profesjonalnych blenderów Vitamix w Kuchni. Prowadząca: Liliana Filipiak. Stoisko: SCM

    Kuvings Chef CS600 wyciskanie soków na zimno pysznie, zdrowo, szybko i bardzo wydajnie! Prowadzący: Robert Zimnoch, Barbara Polańczyk. Stoisko: Domowe Sanatorium

    Kulinarny Duch Bałkanów (Wino, to mój kolega). Kirco Todorov. Stoisko: BALKAN DIRECTION

    Piece konwekcyjno- parowe Lainox Naboo– 5 wyzwań nowoczesnej kuchni. Prowadzący: Maciej Szadkowski. Stoisko Hendi

    Moretti Forni, warsztaty Pizza Master - pizza klasyczna. Prowadzący: Andrzej Pietrzyk. Stoisko Hendi

    TOP burgers & fries. Prowadzący: Marcin Budynek. Stoisko: Farm Frites, Lantmannen i Fanex

    Praktyczne wykorzystanie ceramicznego grilla KAMADO PROFLAME EXPERT w restauracji, grillowane, pieczenie, wędzenie. Prowadzący Vaidotas Rutkauskas. Stoisko: Monada (na zewnątrz Hali).

    Inspiracje – Debic by Witek Iwański, Prowadzący: Witek Iwański, Stoisko Friesland.

    Inspiracje herbaciane na zimę. Zaprezentujemy 4 przepisy na rozgrzewające napoje na bazie herbaty, które tej zimy zagoszczą w najlepszych lokalach gastronomicznych! Prowadzący: Menedżer Centrum Szkoleniowego Gourmet Foods, Michał Oszczyk. Stoisko: Gourmet Foods.