• 2017.10.11 9:00Rejestracja uczestników

  • 2017.10.11 9:00-10:00Networking

  • 2017.10.11 9:30-10:00Kuszenie od pierwszego wejrzenia, czyli jak stworzyć nowoczesne menu, które zmaksymalizuje sprzedaż w Twojej restauracji.

    Anna Dębska
  • 2017.10.11 10:00-10:35Modne diety a wyzwania dzisiejszego szefa kuchni.

    Agnieszka Piskała
  • 2017.10.11 10:40-11:25Trendy społeczne a gastronomia. W jaki sposób przygotować się na nadchodzące zmiany społeczne i rynkowe?

    Witold Iwański, Jarosław Uściński, Michał Molenda, Karol Lisiński
  • 2017.10.11 11:30-12:30Warsztaty produktowe

  • 2017.10.11 12:30-13:00 Jak negocjować skuteczniej - chwyty, tricki i techniki...

    Marek Skała
  • 2017.10.11 13:05-13:45Magazyn i koszty, czyli nie daj się zwariować na zapleczu kuchni. „Zasada Pareto”.

  • 2017.10.11 13:45Wręczenie nagród w konkursie Hasztag Kongresu Szefów Kuchni 2017

  • 2017.10.11 13:50-14:50 Warsztaty produktowe

  • 2017.10.11 14:55-15:25Relacje pracownik – pracodawca. Co zrobić by w gastronomii działo się lepiej.

    Jarosław Walczyk, Rafał Wronka, Jakub Steuermark, Zbigniew Jasienowicz
  • 2017.10.11 15:30-16:10 Twój zespół od kuchni. Jak zarządzić zespołem, aby ,,chciało im się chcieć’’?

    Agnieszka Czaplińska
  • 2017.10.11 16:15-17:00Wyprawy na krańce marzeń. Jak coś co wydawało się niemożliwe stało się możliwe.

    Marek Kamiński