FreshMail.pl
  • 2017.10.11 9:00Rejestracja uczestników

  • 2017.10.11 9:00-10:00Networking

  • 2017.10.11 9:30-10:00Kuszenie od pierwszego wejrzenia, czyli jak stworzyć nowoczesne menu, które zmaksymalizuje sprzedaż w Twojej restauracji.

    Anna Dębska
  • 2017.10.11 10:00-10:35Modne diety a wyzwania dzisiejszego szefa kuchni.

    Agnieszka Piskała
  • 2017.10.11 10:40-11:25Trendy społeczne a gastronomia. W jaki sposób przygotować się na nadchodzące zmiany społeczne i rynkowe?

    Prezentacja raportu Rynek Gastronomiczny w Polsce - Brog Marketing; debata: Witold Iwański, Jarosław Uściński, Michał Molenda, Karol Lisiński; moderator Agnieszka Huszczyńska
  • 2017.10.11 11:30-12:30Warsztaty produktowe

  • 2017.10.11 12:30-13:00 Jak negocjować skuteczniej - chwyty, tricki i techniki...

    Marek Skała
  • 2017.10.11 13:05-13:45Magazyn i koszty, czyli nie daj się zwariować na zapleczu kuchni. „Zasada Pareto”.

    Piotr Rogowski
  • 2017.10.11 13:45Wręczenie nagród w konkursie Hasztag Kongresu Szefów Kuchni 2017

  • 2017.10.11 13:50-14:50 Warsztaty produktowe

  • 2017.10.11 14:55-15:25Relacje pracownik – pracodawca. Co zrobić by w gastronomii działo się lepiej.

    Jarosław Walczyk, Rafał Wronka, Jakub Steuermark, Zbigniew Jasienowicz; Szymon Szlendak; Monika Kaznowska, moderator Agnieszka Huszczyńska
  • 2017.10.11 15:30-16:10 Twój zespół od kuchni. Jak zarządzić zespołem, aby ,,chciało im się chcieć’’?

    Agnieszka Czaplińska
  • 2017.10.11 16:15-17:00Wyprawy na krańce marzeń. Jak coś co wydawało się niemożliwe stało się możliwe.

    Marek Kamiński
  • 2017.10.11 11:30-12:30Warsztaty produktowe

    Stek na kamieniu z Lawy. Prowadzący Sajkiewicz Maciej. Stoisko: Steak Rock

    MINIMANIA - Mini Burgery Wołowe. Prowadzący Robert Koźmiński. Stoisko: Robvita

    Amerykańska Jakość i precyzja w wykorzystaniu profesjonalnych blenderów Vitamix w Kuchni. Prowadząca: Liliana Filipiak. Stoisko: SCM

    A la Folie - Przysmaki, które inspirują! Prowadzący: Krzysztof Ziółkowski. Stoisko: Délifrance,

    Kuvings Chef CS600 wyciskanie soków na zimno pysznie, zdrowo, szybko i bardzo wydajnie! Prowadzący: Robert Zimnoch, Barbara Polańczyk. Stoisko: Domowe Sanatorium

    Warsztaty z zakresu praktycznych możliwości blenderów kuchennych marki Hamilton Beach Commercial. Prowadzący: Bartłomiej Kołodziej, Michał Orynczak. Stoisko: Fine Dine

    Piece konwekcyjno- parowe Lainox Naboo– 5 wyzwań nowoczesnej kuchni. Prowadzący: Maciej Szadkowski. Stoisko: Hendi

    Moretti Forni, warsztaty Pizza Master - idealna focaccia. Prowadzący: Andrzej Pietrzyk. Stoisko: Hendi

    Dekonstrukcja szarlotki; Mus z czekolady i bryndzy z malinami pistacjowym ciastkiem i Miodulą oraz Panna cotta z orientalną śliwką i foie gras. Prowadzący: Paweł Salamon. Stoisko: Friesland

    TOP burgers & fries. Prowadzący: Marcin Budynek. Stoisko: Farm Frites, Lantmannen i Fanex

    Praktyczne wykorzystanie ceramicznego grilla KAMADO PROFLAME EXPERT w restauracji, grillowane, pieczenie, wędzenie. Prowadzący Vaidotas Rutkauskas. Stoisko: Monada (na zewnątrz Hali).

    Warsztaty herbaciane połączone z degustacją i pokazem parzenia herbaty, podczas których poruszone zostaną takie zagadnienia jak m.in. właściwe techniki parzenia, tajemnice ,,dobrej wody”, różnice w herbatach czarnych, białych, zielonych itp. Prowadzący: Menedżer Centrum Szkoleniowego Gourmet Foods, Michał Oszczyk. Stoisko: Gourmet Foods.,/p>

  • 2017.10.11 12:00-12:30 Warsztaty produktowe

    Tradycyjna metoda dojrzewania wołowiny na sucho w szafach DRY AGER. Prowadzący: Krzysztof Sawicki - Stoisko: Dry Ager
  • 2017.10.11 13:50-14:50 Warsztaty produktowe

    "Octim zaostrza apetyt". Prowadzący Patryk Dobrzelak. Stoisko: OCTIM

    MINIMANIA - Mini Burgery Wołowe. Prowadzący: Robert Koźmiński. Stoisko: Robvita

    Amerykańska Jakość i precyzja w wykorzystaniu profesjonalnych blenderów Vitamix w Kuchni. Prowadząca: Liliana Filipiak. Stoisko: SCM

    Kuvings Chef CS600 wyciskanie soków na zimno pysznie, zdrowo, szybko i bardzo wydajnie! Prowadzący: Robert Zimnoch, Barbara Polańczyk. Stoisko: Domowe Sanatorium

    Kulinarny Duch Bałkanów (Wino, to mój kolega). Kirco Todorov. Stoisko: BALKAN DIRECTION

    Piece konwekcyjno- parowe Lainox Naboo– 5 wyzwań nowoczesnej kuchni. Prowadzący: Maciej Szadkowski. Stoisko Hendi

    Moretti Forni, warsztaty Pizza Master - pizza klasyczna. Prowadzący: Andrzej Pietrzyk. Stoisko Hendi

    TOP burgers & fries. Prowadzący: Marcin Budynek. Stoisko: Farm Frites, Lantmannen i Fanex

    Praktyczne wykorzystanie ceramicznego grilla KAMADO PROFLAME EXPERT w restauracji, grillowane, pieczenie, wędzenie. Prowadzący Vaidotas Rutkauskas. Stoisko: Monada (na zewnątrz Hali).

    Inspiracje – Debic by Witek Iwański, Prowadzący: Witek Iwański, Stoisko Friesland.

    Inspiracje herbaciane na zimę. Zaprezentujemy 4 przepisy na rozgrzewające napoje na bazie herbaty, które tej zimy zagoszczą w najlepszych lokalach gastronomicznych! Prowadzący: Menedżer Centrum Szkoleniowego Gourmet Foods, Michał Oszczyk. Stoisko: Gourmet Foods.

Chcę otrzymywać newsletter Kongresu Szefów Kuchni

Oświadczam, że wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych wskazanych w ww. formularzu, przez Evential spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie (ul. Mokotowska1, 00-640), w celu otrzymywania newslettera, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz.U. z 2016 r. poz. 922). Ponadto, oświadczam, iż wiadome mi jest, że udostępnienie danych osobowych jest dobrowolne, oraz że mam prawo wglądu do swoich danych osobowych oraz do ich poprawiania, jak również prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania moich danych oraz złożenia żądania zaprzestania przetwarzania moich danych osobowych. Wyrażam zgodę na przesyłanie przez Evential Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie informacji (w tym informacji handlowych) za pomocą środków komunikacji elektronicznej. W każdej chwili mogę odwołać udzieloną wcześniej zgodę.

FreshMail.pl