• 2018.10.09 9:00Rejestracja uczestników

  • 2018.10.09 9:30-10:00Kulinarne eventy i kontrowersje kuchni polskiej receptą na wzrost zysku restauracji oraz na promocję miejsca.

    Wojciech Harapkiewicz
  • 2018.10.09 10:05-10:35W pogoni za modą, czyli gdzie są granice #modnejrestauracji?

    Anna Dębska
  • 2018.10.09 10:40-11:10Jak utrzymać pracownika na konkurencyjnym rynku pracy. Przywództwo czy motywacja?

    Rafał Wronka
  • 2018.10.09 11:15-11:55Rozwój polskiej gastronomii poprzez pomoc i naukę młodszego pokolenia

    Jarosław Walczyk, Robert Sowa, Jarek Owczarczyk, Michał Wawro, Piotr Mielczarek, Jacek Majcherek
  • 2018.10.09 12:00-13:00Warsztaty produktowe

  • 2018.10.09 13:00-13:30 Jak menu powinno opowiadać, zachęcać i budzić do życia ślinianki. Proste recepty i schematy zależnie od gościa dla jakiego miejsce jest dedykowane.

    Jarosław Uściński
  • 2018.10.09 13:35-14:00Jak zwiększyć sprzedaż w restauracji?

    Piotr Strzyżewski
  • 2018.10.09 14:00-15:00 Warsztaty produktowe

  • 2018.10.09 15:00-15:30Wino w restauracji – jak to się robi w Kalifornii

    Tomasz Prange Barczyński
  • 2018.10.09 15:30-16:10Wypalenie zawodowe szefa kuchni jak z nim walczyć, a jak zapobiegać?

    Robert Skubisz, Krzysztof Malinowski, Krzysztof Szulborski, Michał Konwerski, Michał Molenda, Wojciech Herra
  • 2017.10.09 16:15-16:45 Zdążyć przed wypaleniem - jak dbać o swoje nastawienie i myśleć o pracy by czerpać z niej energię.

    Greg Albrecht