• 2018.10.10 9:00Rejestracja uczestników

  • 2018.10.10 9:00-10:00Poranna kawa

  • 2018.10.10 9:45-10:15W pogoni za modą, czyli gdzie są granice #modnejrestauracji?

    Anna Dębska
  • 2018.10.10 10:20-10:50Jak utrzymać pracownika na konkurencyjnym rynku pracy. Przywództwo czy motywacja?

    Rafał Wronka
  • 2018.10.10 10:55-11:40Rozwój polskiej gastronomii poprzez pomoc i naukę młodszego pokolenia

    Jarosław Walczyk, Robert Sowa, Jarek Owczarczyk, Michał Wawro, Piotr Mielczarek, Jacek Majcherek
  • 2018.10.10 11:40-12:40Warsztaty produktowe

  • 2018.10.10 12:40-13:10 Jak menu powinno opowiadać, zachęcać i budzić do życia ślinianki. Proste recepty i schematy zależnie od gościa dla jakiego miejsce jest dedykowane.

    Jarosław Uściński
  • 2018.10.10 13:15-13:45Jak zwiększyć sprzedaż w restauracji?

    Piotr Strzyżewski
  • 2018.10.10 13:45-14:45 Warsztaty produktowe

  • 2018.10.10 14:45-15:30Wypalenie zawodowe szefa kuchni jak z nim walczyć, a jak zapobiegać?

    Debata
  • 2017.10.11 15:35-16:15 Zdążyć przed wypaleniem - jak dbać o swoje nastawienie i myśleć o pracy by czerpać z niej energię.

    Greg Albrecht