• 2018.10.09 9:00Rejestracja uczestników

  • 2018.10.09 9:30-10:00Kulinarne eventy i kontrowersje kuchni polskiej receptą na wzrost zysku restauracji oraz na promocję miejsca.

    Wojciech Harapkiewicz
  • 2018.10.09 10:05-10:35W pogoni za modą, czyli gdzie są granice #modnejrestauracji?

    Anna Dębska
  • 2018.10.09 10:40-11:10Jak utrzymać pracownika na konkurencyjnym rynku pracy. Przywództwo czy motywacja?

    Rafał Wronka
  • 2018.10.09 11:15-11:55Rozwój polskiej gastronomii poprzez pomoc i naukę młodszego pokolenia

    Jarosław Walczyk, Robert Sowa, Jarek Owczarczyk, Michał Wawro, Piotr Mielczarek, Jacek Majcherek
  • 2018.10.09 12:00-13:00Warsztaty produktowe

  • 2018.10.09 13:00-13:30 Jak menu powinno opowiadać, zachęcać i budzić do życia ślinianki. Proste recepty i schematy zależnie od gościa dla jakiego miejsce jest dedykowane.

    Jarosław Uściński
  • 2018.10.09 13:35-14:00Jak zwiększyć sprzedaż w restauracji?

    Piotr Strzyżewski
  • 2018.10.09 14:00-15:00 Warsztaty produktowe

  • 2018.10.09 15:00-15:30Wino w restauracji – jak to się robi w Kalifornii

    Tomasz Prange Barczyński
  • 2018.10.09 15:30-16:10Wypalenie zawodowe szefa kuchni. Jak z nim walczyć, a jak zapobiegać?

    Robert Skubisz, Krzysztof Malinowski, Krzysztof Szulborski, Michał Molenda, Wojciech Herra, Paweł Mieszała
  • 2017.10.09 16:15-16:45 Zdążyć przed wypaleniem - jak dbać o swoje nastawienie i myśleć o pracy by czerpać z niej energię.

    Greg Albrecht

Warsztaty produktowe

Na stoisku 64 - Debic 4 Szefów – Reprezentantów Polski w Coupe de Monde – Michał Doroszkiewicza oraz Marek Moskwa, a także zespół 2 Pawłów – Paweł Salamon (Słony) oraz Paweł Mieszała (Słodki) Słodko-Słony Debic przez cały dzień prowadzić będą prezentacje i warsztaty.
  • 2018.10.09 9:30-10:10Warsztaty na stoisku 62 Klub Szefów Kuchni

    Dawid Łagowski (Jagnięcina-40 minut)
  • 2018.10.09 10:25-11:05Warsztaty na stoisku 62 Klub Szefów Kuchni

    Marcin Leszczyński (Łosoś-40 minut)
  • 2018.10.09 11:20-12:15Warsztaty na stoisku 62 Klub Szefów Kuchni

    Dawid Szkudlarek (ser-40 minut)
  • 2018.10.09 11:30-12:15Warsztaty na stoisku 67 Ameryka od Kuchni

    warsztaty wine & food pairing
  • 2018.10.09 12:15-12:55Warsztaty na stoisku 62 Klub Szefów Kuchni

    Konrad Birek (40 minut)
  • 2018.10.09 12:30 – 12:45Warsztaty na stoisku Gourmet Food

    Dni Herbaty Zima – autorskie przepisy na rozgrzewające napoje których bazą jest herbata Dilmah oraz syropy Fabbri z różnymi dodatkami.
  • 2018.10.09 13:00 – 13:45Warsztaty na stoisku 67 Ameryka od Kuchni

    warsztaty fish & wine
  • 2018.10.09 13:10-13:50Warsztaty na stoisku 62 Klub Szefów Kuchni

    Michał Kotecki (ser-40 minut)
  • 2018.10.09 14:30-15:10Warsztaty na stoisku 62 Klub Szefów Kuchni

    Tomasz Deker (deser-40 minut)
  • 2018.10.09 15:45 – 16:30Warsztaty na stoisku 67 Ameryka od Kuchni

    warsztaty beef & wine