BLOK #2 CZERWONY – ZARZĄDZANIE

13:00 - 17:20

  • 13:00Skuteczna komunikacja, czyli szacunek i zrozumienie zamiast krzyku i ostrych słów.

    Rafał Staniszewski
  • 13:25Kilka sprawdzonych sposobów na to by gość pokochał szefa kuchni.

    Barbara Świderska
  • 13:50Media społecznościowe w biznesie gastronomicznym - zbędny koszt czy dobra inwestycja (w kryzysie i nie tylko).

    Zuzanna Warowna - Toruńska
  • 14:15Jak budować ofertę restauracji zaczynając od analizy potrzeb gości i przetrwać kryzys?

    Agnieszka Huszczyńska
  • 14:40Zarządzanie kuchnią hotelową - specyfika, procedury, wyzwania.

    Sebastian Krauzowicz
  • 15:05Moja kuchnia polska – tygiel kulturowy.

    Aleksander Baron
  • 15:30Kuchnia historyczna - polski trend kulinarny? Nowe inspiracje z dawnej wiedzy.

    Jarosław Dumanowski
  • 15:55Kalifornia. Nowe Otwarcie.

    Tomasz Prange Barczyński
  • 16:20Jakość i bezpieczeństwo w gastronomii – praktyka, teoria i zdrowy rozsądek.

    DEBATA: Jarosław Uściński, Marcin Soból, Jarosław Walczyk, Krzysztof Szulborski, Jacek Krawczyk; Moderator: Marcin Dyrda
  • 17:00Odejdź od założenia, że każdy szef kuchni musi być kreatywny - nie musi!

    Rafał Zaręba

Podziel się

Facebook