BLOK #2 CZERWONY – ZARZĄDZANIE

12:00 - 15:30

  • 12:00Skuteczna komunikacja, czyli szacunek i zrozumienie zamiast krzyku i ostrych słów.

    Rafał Staniszewski
  • 12:25Kilka sprawdzonych sposobów na to by gość pokochał szefa kuchni.

    Barbara Świderska
  • 12:50Media społecznościowe w biznesie gastronomicznym - zbędny koszt czy dobra inwestycja (w kryzysie i nie tylko).

    Zuzanna Warowna - Toruńska
  • 13:15Zacznij od: po co i dla kogo? Jak budować ofertę restauracji zaczynając od analizy potrzeb gości i przetrwać kryzys? Prelekcja z udziałem publiczności.

    Agnieszka Huszczyńska
  • 13:40Zarządzanie kuchnią hotelową - specyfika, procedury, wyzwania.

    Sebastian Krauzowicz
  • 14:05Moja kuchnia polska – tygiel kulturowy.

    Aleksander Baron
  • 14:30Kuchnia historyczna - polski trend kulinarny? Nowe inspiracje z dawnej wiedzy.

    Jarosław Dumanowski
  • 14:55Jakość i bezpieczeństwo w gastronomii – praktyka, teoria i zdrowy rozsądek.

    DEBATA: Jarosław Uściński, Marcin Soból, Jarosław Walczyk, Krzysztof Szulborski Moderator: Marcin Dyrda

Podziel się

Facebook