13:00 - 17:20
13:00Skuteczna komunikacja, czyli szacunek i zrozumienie zamiast krzyku i ostrych słów.
Rafał Staniszewski13:25Kilka sprawdzonych sposobów na to by gość pokochał szefa kuchni.
Barbara Świderska13:50Media społecznościowe w biznesie gastronomicznym - zbędny koszt czy dobra inwestycja (w kryzysie i nie tylko).
Zuzanna Warowna - Toruńska14:15Jak budować ofertę restauracji zaczynając od analizy potrzeb gości i przetrwać kryzys?
Agnieszka Huszczyńska14:40Zarządzanie kuchnią hotelową - specyfika, procedury, wyzwania.
Sebastian Krauzowicz15:05Moja kuchnia polska – tygiel kulturowy.
Aleksander Baron15:30Kuchnia historyczna - polski trend kulinarny? Nowe inspiracje z dawnej wiedzy.
Jarosław Dumanowski15:55Kalifornia. Nowe Otwarcie.
Tomasz Prange Barczyński16:20Jakość i bezpieczeństwo w gastronomii – praktyka, teoria i zdrowy rozsądek.
DEBATA: Jarosław Uściński, Marcin Soból, Jarosław Walczyk, Krzysztof Szulborski, Jacek Krawczyk; Moderator: Marcin Dyrda17:00Odejdź od założenia, że każdy szef kuchni musi być kreatywny - nie musi!
Rafał Zaręba