BLOK #3 POMARAŃCZOWY – KREATYWNOŚĆ

16:00 - 19:30

  • 16:00Skuteczna komunikacja, czyli szacunek i zrozumienie zamiast krzyku i ostrych słów.

    Rafał Staniszewski
  • 16:25Kilka sprawdzonych sposobów na to by gość pokochał szefa kuchni.

    Barbara Świderska
  • 16:50Zarządzanie kuchnią hotelową - specyfika, procedury, wyzwania.

    Sebastian Krauzowicz
  • 17:15Kalifornia. Nowe Otwarcie.

  • 17:40Nie bój się wyjść z pudełka! O ludziach, a szczególnie o szefach kuchni, którzy swoją kreatywnością zmienili świat .

    Agnieszka Huszczyńska
  • 18:05Creative offroad. O kreatywnym podejściu do biznesu.

    Dorota Krasnodębska - Wnorowska
  • 18:30Kreatywność – przereklamowana czy kluczowa w osiągnięciu sukcesu w kuchni?

    DEBATA
  • 19:05STAND UP

    Filip van der Brym

Podziel się

Facebook