BLOK #1 ZIELONY – TRENDY

8:30 - 12:30

  • 8:30Skuteczna komunikacja, czyli szacunek i zrozumienie zamiast krzyku i ostrych słów.

    Rafał Staniszewski
  • 8:55Kilka sprawdzonych sposobów na to by gość pokochał szefa kuchni.

    Barbara Świderska
  • 9:20Zadowolony szef kuchni to zadowoleni goście – inteligencja w kuchni wspiera profesjonalne kuchnie.

    Maciej Wroński
  • 9:45Jak zadowolić klienta VIP czyli o czym trzeba pamiętać gotując dla wymagających gości.

    Sebastian Olma
  • 10:10Kuchnia rodzinna w bistro wydaniu - dania podparte wspomnieniami jako umocnienie koncepcji restauracji.

    Dariusz Kucharski
  • 10:35Gastro zero waste czyli era odpowiedzialnego biznesu.

    Kuba Korczak
  • 11:00Vegan Challenge czyli jak stworzyć zdrową kuchnię wegańską dla szerokiego odbiorcy.

    Michał Lachur
  • 11:25Wpływ trendów społecznych na funkcjonowanie gastronomii.

    Małgorzata Piotrowska, Anna Dębska, Magdalena Figurna; Moderator: Sławomir Grzyb
  • 12:10Budowanie odporności organizmu w obliczu pandemii COVID-19 dzięki wybranym, naturalnym produktom żywnościowym.

    Aureliusz Wilk, Gerard Rytter , Patryk Martynus

Podziel się

Facebook