BLOK #1 ZIELONY – TRENDY

8:00 - 11:30

  • 8:00Skuteczna komunikacja, czyli szacunek i zrozumienie zamiast krzyku i ostrych słów.

    Rafał Staniszewski
  • 8:25Kilka sprawdzonych sposobów na to by gość pokochał szefa kuchni.

    Barbara Świderska
  • 8:50Zadowolony szef kuchni to zadowoleni goście – inteligencja w kuchni wspiera profesjonalne kuchnie.

    Maciej Wroński
  • 9:15Jak zadowolić klienta VIP czyli o czym trzeba pamiętać gotując dla wymagających gości.

    Sebastian Olma
  • 9:40Zarządzanie kuchnią hotelową - specyfika, procedury, wyzwania.

    Sebastian Krauzowicz
  • 10:05Gastro zero waste czyli era odpowiedzialnego biznesu.

    Kuba Korczak
  • 10:30Vegan Challenge czyli jak stworzyć zdrową kuchnię wegańską dla szerokiego odbiorcy.

    Michał Lachur
  • 10:55Wpływ trendów społecznych na funkcjonowanie gastronomii.

    Małgorzata Piotrowska, Anna Dębska, Magdalena Figurna

Podziel się

Facebook