
Sebastian Krauzowicz
Executive chef w Radisson Blu Hotel & Residences Zakopane, head coach & team manager kadry narodowej

Jarosław Uściński
Prezes OSSKiC, szef kuchni Moonsfera

Jacek Krawczyk
Dyrektor Zarządzający Agencji Smarten Public Relations.
Od 22 lat w branży gastronomicznej.

Rafał Zaręba
Executive chef Akademii Inspiracji Makro, szef kuchni z ponad 20-letnim doświadczeniem w gastronomii.

Dariusz Kucharski
Zastępca Szefa Kuchni Akademii Inspiracji Makro w Warszawie. Młody szef kuchni z doświadczeniem w pracy w gwiazdkowych restauracjach oraz w prowadzeniu restauracji wygrywających prestiżowe konkursy.

Aureliusz Wilk
Jeden z dwóch na świecie - senior expert, nutritioncoach the Tri-Anthropo-Type Model, autor podręczników z zakresu świadomego stylu życia i odżywiania.

Gerard Rytter
Brand Chef marki TABASCO®

Patryk Martynus
Dziennikarz, moderator wielu eventów oraz PR & Brand Activation Manager w Develey Polska.

Tomasz Prange Barczyński
Krytyk winiarski, redaktor magazynu "Ferment. Pismo o winie" i portalu Winicjatywa.pl. Założyciel i wieloletni redaktor naczelny "Magazynu Wino".

Agnieszka Huszczyńska
Ekonomistka, twórczyni programów edukacyjnych. Praktyk biznesu w z wieloletnim stażem w branżach związanych z usługami.