Program 2020

  • 9:00Gastro zero waste czyli era odpowiedzialnego biznesu.

    Kuba Korczak
  • 9:35Skuteczna komunikacja, czyli szacunek i zrozumienie zamiast krzyku i ostrych słów.

    Rafał Staniszewski
  • 10:10Kilka sprawdzonych sposobów na to by gość pokochał szefa kuchni.

    Barbara Świderska
  • 10:45Zadowolony szef kuchni to zadowoleni goście – inteligencja w kuchni wspiera profesjonalne kuchnie.

    Maciej Wroński
  • 11:15Jakość i bezpieczeństwo w gastronomii – praktyka, teoria i zdrowy rozsądek.

    DEBATA
  • 11:50Jak zadowolić klienta VIP czyli o czym trzeba pamiętać gotując dla wymagających gości.

    Sebastian Olma
  • 13:20Sposób na kryzys

  • 13:55Zarządzanie kuchnią hotelową - specyfika, procedury, wyzwania.

    Sebastian Krauzowicz
  • 14:30Vegan Challenge czyli jak stworzyć zdrową kuchnię wegańską dla szerokiego odbiorcy.

    Michał Lachur
  • 15:05Moja kuchnia polska – tygiel kulturowy.

    Aleksander Baron
  • 15:40Kuchnia historyczna - polski trend kulinarny? Nowe inspiracje z dawnej wiedzy.

    Jarosław Dumanowski
  • 16:15Work & Life Strategy Planner, czyli jak budować balans między pracą a życiem osobistym.

    Michał Kanarkiewicz

Podziel się

Facebook