• 2019.10.09 9:15-9:407 grzechów głównych szefa kuchni. O czym warto dziś pamiętać w tym zawodzie?

    Anna Dębska
  • 2019.10.09 9:45-10:15Szef kuchni – Mistrz, Lider czy Manager?

    Marek Skała
  • 2019.10.09 10:20-10:50Skuteczne zarządzanie personelem czyli szef kuchni, który potrafi mądrze wymagać. Stabilny i zgrany zespół na trudnym rynku pracy.

    Piotr Rogowski
  • 2019.10.09 10:55-11:25Relacje Szefa Kuchni z Menedżerem - podstawa sukcesu restauracji.

    Rafał Głowacki
  • 2019.10.09 11:30-12:00Pracuję z kosmitą. Współpraca pomiędzy kuchnią a salą. Relacje szefa kuchni z właścicielem i menedżerem. Blaski i cienie.

    Debata
  • 2019.10.09 13:00-13:30Rewolucja kulinarna w kontekście trendów czyli o rozwoju współczesnego rynku, szansach i zagrożeniach. Jak zmienia się gastronomia? Dlaczego i po co? Jak robić biznes i odnaleźć się w nowej, trudnej rzeczywistości kulinarnej?

    Grzegorz Łapanowski
  • 2019.10.09 13:35-14:05Roślinne dania od kuchni - po co? Jak? Dla kogo? Czy już teraz? Badania, trendy, realizacje - polska gastronomia i rosnąca popularność weganizmu.

    Maciej Otrębski
  • 2019.10.09 15:00-15:30Czy to możliwe, że używająca tańszych produktów restauracja zarobi mniej? Czy wiesz co serwujesz?

    Jarosław Uściński
  • 2019.10.09 15:35-16:15Podsumowanie. Popularne trendy – niewiele znacząca moda czy istotny sygnał dla rynku HoReCa.

    Debata
  • 2019.10.09 16:20-16:50Szef kuchni w drodze - plusy i minusy kulinarnej niezależności.

    Kuba Korczak