Program

  • 9:00 - 9:30Kuchnia rodzinna w bistro wydaniu - dania podparte wspomnieniami jako umocnienie koncepcji restauracji.

    Dariusz Kucharski
  • 9:40 - 10:10 Odnalezione "Kuchmistrzostwo". Kuchnia historyczna jako polski trend kulinarny.

    Jarosław Dumanowski
  • 10:20 - 10:50 Moja kuchnia polska - tygiel kulturowy.

    Aleksander Baron
  • 11:00 - 11:40 Szukam kucharza czyli rynek pracy wczoraj, dziś i jutro.

    DEBATA Horeca Business Club: Rafał Pasenik, Maciej Rogowski, Joanna Przybysz; Moderator: Rafał Krzycki
  • 11:50 - 12:20Odejdź od założenia, że każdy szef kuchni musi być kreatywny - nie musi!

    Rafał Zaręba
  • 13:20 - 13:50Skuteczna komunikacja czyli szacunek i zrozumienie zamiast krzyku i ostrych słów.

    Rafał Staniszewski
  • 14:00 - 14:30Wsparcie profesjonalnych kuchni od małej restauracji po duże firmy cateringowe.

    Maciej Wroński
  • 14:40 - 15:20Jakość i bezpieczeństwo w gastronomii – praktyka, teoria i zdrowy rozsądek.

    DEBATA: Jarosław Uściński, Marcin Soból, Jarosław Walczyk, Krzysztof Szulborski, Jacek Krawczyk; Moderator: Marcin Dyrda
  • 15:30 - 16:00Budowanie odporności organizmu dzięki wybranym, naturalnym produktom żywnościowym.

    Aureliusz Wilk, Gerard Rytter , Patryk Martynus
  • 16:10 - 16:40Przyszłość zaczyna się dziś czyli trendy, które na stałe zmienią gastronomię.

    Anna Dębska, Agnieszka Huszczyńska

Podziel się

Facebook