fbpx

Scena główna

9:30 - 10:00

Tworzenie karty na podstawie analizy kosztów. Negocjacje z dostawcami.

Wojciech Harapkiewicz



10:00 - 10:30

Food cost bez tajemnic. Jak o połowę zredukować straty w restauracji?

Sławomir Głomski


10:30 - 11:00

Unikamy wege wpadek, czyli kiedy dania roślinne w karcie podnoszą popularność restauracji?

Jakub Jaworski


11:00 - 11:30

Greenology czyli dieta roślinna w menu szefa kuchni.

Wioleta Bielecka, Agnieszka Mazurek


11:30 - 12:00

Eko-moc czy eko-bzdury, czyli wszystko co szef kuchni powinien wiedzieć o żywność ekologicznej.

Krzysztof Szulborski

12:00 - 13:00

PRZERWA

13:00 - 13:30

Filozofia i gotowanie według 5 przemian.

Monika Biblis


13:30 - 14:15

Restauracyjne nawyki, z którymi trzeba się pożegnać. W jaki sposób kryzysy lat 2020 – 2022 zmieniły gastrobiznes?

Dariusz Szczepura, Jarosław Uściński, Justyna Sypka, Moderatorka: Anna Dębska


14:15 - 14:45

Zarządzanie zespołem czyli jak być w kuchni liderem i autorytetem?

Jarosław Walczyk


14:45 - 15:05

Sami możemy wiele, RAZEM WSZYSTKO. Prawdziwa historia sukcesu restauracji, którą nagle opuścił szef kuchni.

Katarzyna Cienka


15:05 - 15:35

Ponadprzeciętny serwis w obsłudze Sali. Na co warto zwracać uwagę i dlaczego?

Marcin Dyrda


15:35 - 16:05

Wygrywają odważni. Nie bój się niepowodzeń.

Andrzej Kruczyński


16:05 - 17:00

Droga do doskonałości.

Przemysław Klima w rozmowie z Jackiem Krawczykiem.


Mała scena

W PROGRAMIE
Catering dietetyczny inwestycja krok po kroku. DEBATA

Świeże makarony własnej produkcji w każdej formie jako trend dla restauracji w 2022 roku. Adam Gogolewski



Ergonomia w profesjonalnej zmywalni - luksus czy konieczność w dobie braku rąk do pracy. Dariusz Szczepura


SZCZEGÓŁOWA AGENDA WKRÓTCE

Podziel się: