Program

  • 9:00 - 9:30 Kuchnia rodzinna w bistro wydaniu - dania podparte wspomnieniami jako umocnienie koncepcji restauracji.

    Dariusz Kucharski
  • 9:40 - 10:10 Kuchnia historyczna - polski trend kulinarny? Nowe inspiracje z dawnej wiedzy.

    Jarosław Dumanowski
  • 10:20 - 11:00 Garmażeria - kluczowy trend w gastronomii 2021.

    DEBATA
  • 11:10 - 11:40Odejdź od założenia, że każdy szef kuchni musi być kreatywny - nie musi!

    Rafał Zaręba
  • 11:50 - 12:20Skuteczna komunikacja, czyli szacunek i zrozumienie zamiast krzyku i ostrych słów.

    Rafał Staniszewski
  • 13:20 - 13:50Kilka sprawdzonych sposobów na to by gość pokochał szefa kuchni.

    Barbara Świderska
  • 14:00 - 14:30Zadowolony szef kuchni to zadowoleni goście – inteligencja w kuchni wspiera profesjonalne kuchnie.

    Maciej Wroński
  • 14:40 - 15:20Jakość i bezpieczeństwo w gastronomii – praktyka, teoria i zdrowy rozsądek.

    DEBATA: Jarosław Uściński, Marcin Soból, Jarosław Walczyk, Krzysztof Szulborski, Jacek Krawczyk; Moderator: Marcin Dyrda
  • 15:30 - 16:00Budowanie odporności organizmu w obliczu pandemii COVID-19 dzięki wybranym, naturalnym produktom żywnościowym.

    Aureliusz Wilk, Gerard Rytter , Patryk Martynus
  • 16:10 - 16:40Gastro zero waste czyli era odpowiedzialnego biznesu.

    Kuba Korczak

Podziel się

Facebook