fbpx

Program

  • 9:00 - 9:30Kuchnia rodzinna w bistro wydaniu - dania podparte wspomnieniami jako umocnienie koncepcji restauracji.

    Dariusz Kucharski
  • 9:30 - 10:00 Odnalezione "Kuchmistrzostwo". Kuchnia historyczna jako polski trend kulinarny.

    Jarosław Dumanowski
  • 10:00 - 10:30 Moja kuchnia polska - tygiel kulturowy.

    Aleksander Baron
  • 10:30 - 11:15 Szukam kucharza czyli rynek pracy wczoraj, dziś i jutro.

    DEBATA Horeca Business Club: Rafał Pasenik, Maciej Rogowski, Joanna Przybysz; Moderator: Rafał Krzycki
  • 11:15 - 11:45Odejdź od założenia, że każdy szef kuchni musi być kreatywny - nie musi!

    Rafał Zaręba
  • 11:45 - 12:15Skuteczna komunikacja, czyli szacunek i zrozumienie zamiast krzyku i ostrych słów.

    Rafał Staniszewski
  • 13:15 - 13:45Współczesny szef kuchni - przywódca czy menedżer?

    Anna Iwanicka - Nowak
  • 13:45 - 14:15Wsparcie profesjonalnych kuchni od małej restauracji po duże firmy cateringowe.

    Maciej Wroński
  • 14:15 - 15:00Jakość i bezpieczeństwo w gastronomii – praktyka, teoria i zdrowy rozsądek.

    DEBATA: Jarosław Uściński, Marcin Soból, Jarosław Walczyk, Krzysztof Szulborski, Jacek Krawczyk
  • 15:00 - 15:30Budowanie odporności organizmu dzięki wybranym, naturalnym produktom żywnościowym.

    Aureliusz Wilk, Gerard Rytter , Patryk Martynus
  • 15:30 - 16:00Przyszłość zaczyna się dziś czyli trendy, które na stałe zmienią gastronomię.

    Anna Dębska, Agnieszka Huszczyńska

Podziel się