Program

  • 9:10 - 9:407 grzechów głównych szefa kuchni. O czym warto dziś pamiętać w tym zawodzie?

    Anna Dębska
  • 9:40 - 10:10Szef kuchni – Mistrz, Lider czy Manager?

    Marek Skała
  • 10:15 - 10:45Skuteczne zarządzanie personelem czyli szef kuchni, który potrafi mądrze wymagać. Stabilny i zgrany zespół na trudnym rynku pracy.

    Piotr Rogowski
  • 10:45 - 11:15Relacje Szefa Kuchni z Menedżerem - podstawa sukcesu restauracji.

    Rafał Głowacki
  • 11:20 - 11:50Pracuję z kosmitą. Współpraca pomiędzy kuchnią a salą. Relacje szefa kuchni z właścicielem i menedżerem. Blaski i cienie.

    DEBATA: Małgorzata Piotrowska, Jarosław Walczyk, Marcin Dyrda, Jacek Majcherek, Robert Skubisz
  • 11:50 - 12:05Od kuchni wczoraj, do kuchni jutra.

    Maciej Wroński
  • 13:00 - 13:30Rewolucja kulinarna w kontekście trendów czyli o rozwoju współczesnego rynku, szansach i zagrożeniach. Jak zmienia się gastronomia? Dlaczego i po co? Jak robić biznes i odnaleźć się w nowej, trudnej rzeczywistości kulinarnej?

    Grzegorz Łapanowski
  • 13:30 - 14:00Roślinne dania od kuchni - po co? Jak? Dla kogo? Czy już teraz? Badania, trendy, realizacje - polska gastronomia i rosnąca popularność weganizmu.

    Maciej Otrębski
  • 14:40 - 15:10Kalifornia. Nowe Otwarcie.

    Tomasz Prange-Barczyński
  • 15:10 - 15:40Czy to możliwe, że używająca tańszych produktów restauracja zarobi mniej? Czy wiesz co serwujesz?

    Jarosław Uściński
  • 15:40 - 16:15Podsumowanie. Popularne trendy – niewiele znacząca moda czy istotny sygnał dla rynku HoReCa.

    DEBATA: Robert Sowa, Adam Chrząstowski, Grzegorz Wejer, Krzysztof Malinowski, Artur Sienkiewicz, Wojciech Harapkiewicz
  • 16:20 - 16:50Szef kuchni w drodze - plusy i minusy kulinarnej niezależności.

    Kuba Korczak