9:00 - 9:30 Kuchnia rodzinna w bistro wydaniu - dania podparte wspomnieniami jako umocnienie koncepcji restauracji.
Dariusz Kucharski9:40 - 10:10 Kuchnia historyczna - polski trend kulinarny? Nowe inspiracje z dawnej wiedzy.
Jarosław Dumanowski10:20 - 11:00 Garmażeria - kluczowy trend w gastronomii 2021.
DEBATA11:10 - 11:40Odejdź od założenia, że każdy szef kuchni musi być kreatywny - nie musi!
Rafał Zaręba11:50 - 12:20Skuteczna komunikacja, czyli szacunek i zrozumienie zamiast krzyku i ostrych słów.
Rafał Staniszewski13:20 - 13:50Kilka sprawdzonych sposobów na to by gość pokochał szefa kuchni.
Barbara Świderska14:00 - 14:30Zadowolony szef kuchni to zadowoleni goście – inteligencja w kuchni wspiera profesjonalne kuchnie.
Maciej Wroński14:40 - 15:20Jakość i bezpieczeństwo w gastronomii – praktyka, teoria i zdrowy rozsądek.
DEBATA: Jarosław Uściński, Marcin Soból, Jarosław Walczyk, Krzysztof Szulborski, Jacek Krawczyk; Moderator: Marcin Dyrda15:30 - 16:00Budowanie odporności organizmu w obliczu pandemii COVID-19 dzięki wybranym, naturalnym produktom żywnościowym.
Aureliusz Wilk, Gerard Rytter , Patryk Martynus16:10 - 16:40Gastro zero waste czyli era odpowiedzialnego biznesu.
Kuba Korczak