W ramach tegorocznej edycji Kongresu Szefów Kuchni i Restauratorów powstanie studio kongresowe, w którym rozmowy na żywo poprowadzi Sławek Głomski.

Natomiast "Grube Rozmowy" z wystawcami i uczestnikami przeprowadzi Paweł Gruba.

kongres szefów kuchni i restauratorów

Sławek Głomski

Menedżer, kucharz, podcaster, ekspert HoReCa z wieloletnim doświadczeniem w prowadzeniu projektów gastronomicznych w Polsce i Wielkiej Brytanii. Autor popularnego kalkulatora Zysków i Strat dla Gastronomii. Autor wielu programów szkoleniowych z zakresu zarządzania stratami oraz twórca Finansów w Gastronomii. Zajmuje się szkoleniami dla restauratorów, w trakcie których dzieli się swoją wiedzą z zakresu zarządzani finansami w gastronomii oraz budowania struktur pracowniczych. Jest pomysłodawcą i autorem Podcastu Gastronomicznego, w którym rozmawia z gośćmi o ich gastronomicznych przygodach, marzeniach i pasjach. W wolnym czasie tworzy Kalkulatory Gastronomiczne, oraz narzędzia pomocne w pracy managera i szefa kuchni, więcej na: finansewgastronomii.pl
Paweł Gruba www

Paweł Gruba

Certyfikowany trener kompetencji psychospołecznych. Od ponad 11 lat związany z rozwojem właścicieli biznesów, kadry kierowniczej i podległych im pracowników. Praktyk i szkoleniowiec w zakresie kompetencji menedżerskich. Przez sześć sezonów był managerem restauracji w programie Hell’s Kitchen – Piekielna Kuchnia, gdzie dowodził salą i zespołem kelnerskim. Pomysłodawca i prowadzący program „GRUBE ROZMOWY” emitowanego co niedziela o 15:00 na YouTube, gdzie zaprasza na spotkania ludźmi ze świata gastronomii, którzy są mistrzami w swojej dziedzinie. Całość ma luźną, koleżeńska atmosferę okraszoną humorem. Konsultant, prowadzący i trener w projekcie Akademia Mistrzów Smaku by Belvedere w Łazienkach Królewskich.